Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rote Bete
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 30 g Apfelessig
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 40 g Wasser
- 50 g Olivenöl
- 400 g Rote Bete, gegart, aus dem Kühlregal, in dünnen Scheiben
Remoulade
- 10 Stängel Dill, abgezupft
- 40 g Gewürzgurken
- 1 Apfel, klein, geviertelt
- 60 g Salatcreme
- 300 g Sahnejoghurt
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
Fisch
- 100 g Brötchen vom Vortag
- ½ TL italienische Kräuter, getrocknet
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 30 g Mehl
- 2 Eier (Kl. M)
- 2 EL Milch
- 4 Prisen Pfeffer
- 8 Seelachsfilets, küchenfertig (à ca. 80 g)
- 50 g Öl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2961 kJ / 707 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffelklöße
25h
Buletten mit Pilzrahm
1h
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1u. 15min
Remoulade
10min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1 Std. 10 Min
Glückstädter Matjestopf
3 Std. 30 Min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Salatsauce für Blattsalate
10min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1 Std. 30 Min