Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rote Bete
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 30 g Apfelessig
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 40 g Wasser
- 50 g Olivenöl
- 400 g Rote Bete, gegart, aus dem Kühlregal, in dünnen Scheiben
Remoulade
- 10 Stängel Dill, abgezupft
- 40 g Gewürzgurken
- 1 Apfel, klein, geviertelt
- 60 g Salatcreme
- 300 g Sahnejoghurt
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
Fisch
- 100 g Brötchen vom Vortag
- ½ TL italienische Kräuter, getrocknet
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 30 g Mehl
- 2 Eier (Kl. M)
- 2 EL Milch
- 4 Prisen Pfeffer
- 8 Seelachsfilets, küchenfertig (à ca. 80 g)
- 50 g Öl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2961 kJ / 707 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kräuterquark
10min
Wiener Schnitzel mit Sahnemöhrchen und Herzoginkartoffeln
1h 30min
Matjesstulle mit Kressedip
2h 40min
Graved Lachs
48h
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Kräuter-Vinaigrette
15min
Glückstädter Matjestopf
3 godz. 30 min
Remoulade
10min
Matjes mit Radieschensalat
50 min
Sylter-Sahne-Dressing
10min
Salatsauce Sylter Art
48h
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35 min