Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di zucchero
- 6 uova medie
- 250 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di torrone a pezzi
- 80 g croccante a pezzi
- 150 g di zucchero
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 6 tuorli
Terminare la preparazione
- 60 g di liquore all'amaretto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2376 kJ / 568 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 66.9 g
- Yağ
- 27.7 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min
Pan di Spagna
1hod. 50min
Struffoli
1 Std.
Babà napoletano
3h
Pastiera cioccolato e Rum con coulis di fragole
3 Std. 30 Min
Éclair alla crema di limone
4 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1hod. 50min
Mostaccioli al mosto cotto
1 Std.
Mandorlaccio
1 Std. 10 Min
Chiacchiere
1h 35min
Mostaccioli siciliani
1 Std.
Pastiera
15 godz.