Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pan di Spagna al cioccolato
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 180 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 6 uova (da 60 g)
- 180 g di zucchero
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 1000 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 80 g di zucchero a velo
Terminare la preparazione
-
60
g di Kirsch
veya 60 g di Maraschino (liquore alle ciliegie) - 60 g di acqua
-
ciliegie sciroppate q.b.
veya amarene sciroppate q.b. - scaglie di cioccolato q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 3309 kJ / 791 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 68.7 g
- Yağ
- 52.2 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min
Pan di Spagna
1 Std.
Crema mousseline
1 Std.
Torta crema e cioccolato
1 Std. 35 Min
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Torta cappuccino
2h
Torta Dobos
3 Std. 30 Min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Ganache al cioccolato
12h 20min
Torta Sacher
3 Std. 30 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min