Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 hojas de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de azúcar
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 4 huevos
- 40 g de mantequilla
- 100 g de licor de menta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2737 kJ / 654 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 54.1 g
- Yağ
- 44.6 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50min
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4 Std. 20 Min
Merengue suizo
10min
Tarta de mousse y merengue de chocolate
2 Std. 15 Min
Pasteles de chocolate y vainilla
11h
Crema catalana de chocolate
40min
Florentinos
1h 15min
Milhojas de chocolate y nata
2 Std. 30 Min
Leche asada
4sa 40 dk
Bavaroise de naranja
5h 15min
Postre cuatro capas
4 godz. 10 min
Flan de chocolate y leche condensada
1h 25min