Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g batata pequena p/ assar, c/ casca
- 100 g sal grosso
- 100 g água
- 1 polvo cortado em pedaços grandes (1000 g aprox.)
- 80 g cebola
- 6 dentes de alho
- 20 g coentros
- 200 g azeite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2629.5 kJ / 628.5 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 36.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 6994.2 mg
Alternatif tarifler
Lulas guisadas
50min
Arroz de lulas
1h
Massada de peixe
55min
Bacalhau à Gomes Sá
1hod. 30min
Feijoada de polvo
1hod. 30min
Bacalhau à Brás
25min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1h 10min
Arroz de polvo
1h 15min
Bacalhau à moda de Braga
40min
Moelas
7h
Carne de porco à alentejana
2j 30 menit
Amêijoas à Bulhão Pato
2u. 40min