Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 branches de romarin frais, les feuilles uniquement
- ½ bouquet de basilic frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- ½ bouquet d'origan frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- ½ bouquet de persil frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- 8 gousses d'ail
- 2 citrons, le zeste et le jus
- 2 c. à café de sel
- 3 oignons de printemps, en morceaux (2 cm)
- 1500 g de gigot d'agneau, désossé
- 1000 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 19.2 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle aux cèpes
1h
Boulettes sauce tomate et polenta de parmesan
1h 10 min
Bœuf Stroganoff
1h
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1h 10 min
Chili de boeuf et feta au citron
45 min
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
3小时 25 分钟
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45 min
Turbot sauce salsa
Değerlendirme yok
Omelette thaïe farcie au poulet
50 min
Sauce béarnaise
20 Min
Chilli con carne
40min
Tajine de poisson à la marocaine et couscous aux dattes
1h