Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gelato al Parmigiano reggiano
- 300 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di latte intero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1453.9 kJ / 347.5 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 6.2 g
- Yağ
- 29.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50 min
Blinis con salmone
1 godz.
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10 godz. 20 min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10 godz. 20 min
Purè di pastinaca al profumo di arancia
50 min
Gnocchi al mandarino con capesante e zucchine (senza glutine)
1h 30min
Burro all'arancia
3h 30 min
Budini aromatici al pomodoro
1 godz. 10 min
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1 godz.
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 10 min
Burro all'erba cipollina
1 Std. 15 Min