Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gelato al Parmigiano reggiano
- 300 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di latte intero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1453.9 kJ / 347.5 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 6.2 g
- Yağ
- 29.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Corona di riso e castagne alla fonduta
50 Min
Terrina ai due colori
1h 20min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Burro Montpellier
Değerlendirme yok
Gelato ai pomodorini con pesto di basilico
3 godz. 30 min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Bignè salati con crema di piselli
2 Std.
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10 Std. 30 Min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.
Crema spalmabile alla mortadella
15 Min