Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gelato al Parmigiano reggiano
- 300 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di latte intero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1453.9 kJ / 347.5 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 6.2 g
- Yağ
- 29.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 Min
Capesante con purè di pastinaca e crumble alla pancetta
30min
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
5h 20min
Fonduta con tartufo bianco
2sa 20 dk
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10h 20min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30 min
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2u. 25min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1hod. 10min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Fonduta svizzera
20min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min