Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa
- 1 cda de aceite de ajonjolí tostado
- 100 g de salsa de soya
- 25 g de vinagre de arroz
- 5 - 10 gotas de salsa Tabasco
- 1 cdita de ajonjolí tostado
Masa para dumpling
- 200 g de agua
- 150 g de harina de trigo
-
40
g de fécula de maíz
veya 40 g de almidón de tapioca - ½ cdita de sal
- 20 g de agua fría
Relleno
- 5 - 10 g de jengibre
- 50 g de cebolla de cambray, en trozos
- 150 g de camarón crudo, pelado
- 1 cda de aceite de ajonjolí tostado
-
2
cda de sake
veya 2 cda de jerez - 30 g de salsa de soya
- 1 pizca de pimienta negra molida
Armado y cocción
- 1 zanahoria, cortada en 20 rebanadas delgadas
- 200 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 20 porciones
- Kalori
- 4640 kJ / 1100 kcal
- Protein
- 60 g
- Karbonhidrat
- 160 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 godz. 50 min
Arroz para sushi
40 min
Rollos primavera de camarón con salsa agridulce
1h 15 min
Gyoza (dumplings)
1h 30min
Pico de gallo
5 Min
Pan al vapor relleno de cerdo (Nikuman)
2 godz.
Arroz frito
40 min
Sushi California
1h
Pan pita
1 godz. 50 min
Crepas
1h 15 min
Sushi California
1h 10min
Masa para pay
40 min