Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa
- 1 cda de aceite de ajonjolí tostado
- 100 g de salsa de soya
- 25 g de vinagre de arroz
- 5 - 10 gotas de salsa Tabasco
- 1 cdita de ajonjolí tostado
Masa para dumpling
- 200 g de agua
- 150 g de harina de trigo
-
40
g de fécula de maíz y un poco más para espolvorear
veya 40 g de almidón de tapioca - ½ cdita de sal
- 20 g de agua fría
Relleno
- 5 - 10 g de jengibre
- 50 g de cebolla de cambray, en trozos
- 150 g de camarón crudo, pelado
- 1 cda de aceite de ajonjolí tostado
-
2
cda de sake
veya 2 cda de jerez - 30 g de salsa de soya
- 1 pizca de pimienta negra molida
Armado y cocción
- 1 zanahoria, cortada en 20 rebanadas delgadas
- 200 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 20 porciones
- Kalori
- 4640 kJ / 1100 kcal
- Protein
- 60 g
- Karbonhidrat
- 160 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gohan
45 min
Arroz para sushi
40 min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 min
Arroz jazmín con coco
50 min
Conchas Gourmet
3h 15min
Ramen japonés
1h 40min
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1h 15min
Tortillas de harina caseras
1h
Conchas de pueblo con nata y mermelada
50 min
Rollos primavera de camarón con salsa agridulce
1h 15min
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40 min
Gyoza (dumplings)
1 godz. 30 min