Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 250 g água
- 1 c. chá de sal
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
Recheio
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 60 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 600 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1 pitada de pimenta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 449 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bôla de carne em vinha de alhos
8h
Pataniscas de bacalhau
50 min
Trança
1 godz.
Focaccia de sardinha
1h 20min
Folar transmontano
3 Std. 50 Min
Bola de atum, pimentos e azeitonas
2 godz. 50 min
Bolo podre de Castro Daire
2h 35 phút
Arroz de míscaros
25min
Folar de Trás-os-Montes
2 godz. 30 min
Cavacas de Resende
1 godz.
Arrufada de batata-doce
3h
Bola de carne
1h 20min