Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 postas de bacalhau demolhado (1000 g aprox.)
- 100 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 4 dentes de alho
- 20 g colorau
- 30 g salsa, mais q.b. picada p/ polvilhar
- 400 g cebola cortada em rodelas
- 2 folhas de louro
- 1 pitada de sal
- 40 g vinagre
- 80 g pimento vermelho cortado em tiras
- Batata frita q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 381 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frango na púcara
50 min.
Salteado de porco com pimentos
30 Min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 min.
Bacalhau à Gomes Sá
1 godz. 30 min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1u. 10min
Frango com molho de leitão
1h
Polvo à lagareiro
1 godz. 30 min
Rojões com castanhas
2 godz. 40 min
Bacalhau à Zé do Pipo
1h
Carne de porco à alentejana
2óra 30p
Lombinho no pão
1u. 45min
Francesinha
1h