Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 300 g di farina di mais tipo fioretto
- 200 g di farina tipo 0
- 130 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo (da circa 60 g)
- 50 g di grappa
- 100 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- farina tipo 0 q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 565 kJ / 135 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 22.5 g
- Yağ
- 4.1 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 Std. 20 Min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 godz.
Confettura di prugne e mele
1h
Fugassa veneta
4h
Biscotti zaeti
55min
Pan meino (Pan de mej)
50min
Fritole veneziane
2 Std. 40 Min
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10min
Amor polenta
1 Std. 5 Min
Veneziane
2 Std. 40 Min
Torta russa di Verona
2 Std.
Strudel di mele
1 Std. 35 Min