Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hefeteig
- 200 g Milch
- 25 g frische Hefe
- 80 g Zucker
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei (Kl. M)
- ¼ TL Salz
- 80 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Streusel
- 100 g Mandeln
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 50 g kandierter Ingwer
- 150 g Mehl
- 50 g Speisestärke
- 150 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 150 g Butter, kalt, in Stücken
Belag und Fertigstellung
- 1200 g Rhabarber, rotstielig, in Stücken (4 cm)
- 50 g Zucker
- 200 g Sahne
- 1 EL Puderzucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1453 kJ / 346 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhabarber-Streuselkuchen
2 Std.
Stachelbeer-Streuseltaler
1 Std. 45 Min
Rhabarber-Cranberry-Tarte
2 Std. 30 Min
Stachelbeer-Baiser
1 Std. 10 Min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1 Std.
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1 godz. 30 min
Holunder-Apfel-Streuselkuchen
2 Std.
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 Std. 30 Min
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 Std. 10 Min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 godz. 20 min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2 Std. 30 Min
Zwetschgenkuchen
2 Std.