Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa de levadura
- 100 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
veya 1 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 50 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de azúcar
Pan de maíz
- 100 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 300 g de agua
- 250 g de harina de maíz de molino de piedra (p. ej. Adpan®)
- 30 g de aceite
- 1 ½ cucharaditas de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 6908 kJ / 1653 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 291.9 g
- Yağ
- 35.3 g
- Lif
- 15.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 Std. 15 Min
Pan integral con muesli
4 Std.
Pan de Pascua (Tsoureki)
2h 20min
Pan de nueces
3 godz. 45 min
Pan rústico de cúrcuma
9 Std. 30 Min
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Pan de soda irlandés
35 min
Pan de frutas y frutos secos
2h 55 min
Pan integral con harina multicereales
3 godz. 50 min
Pan de cinco semillas
1 godz. 50 min
Panecillos con semillas de amapola
2 godz. 40 min
Pan integral de espelta y centeno
2 Std. 15 Min