Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di mandorle pelate
- 100 g di cedro candito
- 1000 g di latte intero
- 300 g di zucchero
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 150 g di riso tipo Vialone nano
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 6 uova
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 45.4 g
- Yağ
- 14.9 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia dolce
45min
Cantucci
1h 50min
Torta rovesciata all'ananas
1h
Certosino bolognese
5h 10min
Mini flan al pan di Spagna
2 godz. 45 min
Fiordilatte bolognese
9 Std. 30 Min
Zuppa inglese al forno
3h 25min
Semifreddo allo zabaione
12 Std. 15 Min
Torta di riso carrarina
3 Std. 10 Min
Zuppa inglese in verrina
2 Std. 25 Min
Cantuccini di Prato
1h
Ciambella romagnola
1h