Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 130 g de mascarpone
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (4 g) et un récipient d'eau froide
- 150 g de lait de coco
- 65 g de sucre glace maison
-
1
sachet de sucre vanillé
veya 1 c. à café bombée de sucre vanillé maison - 70 g de noix de coco déshydratée et râpée
- 2 blancs d'œufs
- 1 c. à café de jus de citron
- 3 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1552 kJ / 372 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2 Std. 30 Min
Petites mousses Passion
3h 20min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Pannacotta pamplemousse-coco
3h 25min
Mousse au citron vert façon mojito
3h 15min
Crumble au chocolat blanc, mangue et citron vert
2 godz. 50 min
Bavarois Passion-coco
8 godz. 10 min
Mousse fruits de la Passion
2 Std. 30 Min
Mousse citron vert-basilic
2 Std. 30 Min
Tiramisu citron vert et framboises
25 min.
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 godz. 10 min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min