Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pane australiano
- 450 g di farina autolievitante, + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- 80 g di burro morbido, a pezzi (2 cm)
- 20 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
- 90 g di acqua
- 100 g di latte
- olio q.b. per ungere
Burro allo sciroppo di zucchero
- 70 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
- 200 g di burro, morbido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2090 kJ / 497 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
4h
Pane ebraico (Challah)
3h 30 min
Pagnotte turche
2h 20min
Pagnotta al rosmarino
3h 30 min
Pane tipo ciabatta
26h
Rosette
5h 20min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Baguette dolce
4 Std. 30 Min
Pane al latte
2h 20min
Pane alla birra
4h 55min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2hod. 30min
Pane di patate
3hod.