Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 40 g di burro + q.b. per imburrare
- 420 g di pane tipo ciabatta, a fette (1.5 cm)
- 100 g di Parmigiano reggiano, a cubetti (3 cm)
- 100 g di Cheddar, a cubetti (3 cm)
- 3 spicchi di aglio
- ½ peperoncino rosso, lungo (isteğe bağlı)
-
3
cipollotti, a rondelle sottili
veya 3 scalogni, in quarti - 20 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di peperone rosso, a pezzi
veya 100 g di peperone verde, a pezzi - 120 g di prosciutto crudo, a striscioline (1-2 cm)
- 2 pomodori, a cubetti (0.5-1 cm)
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di sale
- 6 uova
- 70 g di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1802 kJ / 429 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Cupola di pane con agnello e patate
2sa
Roll vegetariani
45min
Bomboloni salati
3h 20min
A ‘ngornata
2sa 20 dk
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Spiedini di pane a vapore farciti
3 Std. 25 Min
Torta salata lucana
1h 10min
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1h 5min
Ficelles picardes
1h 25min
Fagotto napoletano
2h 15min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min