Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Farcitura
- 150 g di mandorle pelate
- 130 g di zucchero
- 1 cucchiaino di aroma di vaniglia
- 1 uovo
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 250 g di marroni cotti e pelati a tocchetti
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, leggermente sbattuo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 284 kJ / 683 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purè di manioca
50min
Éclair di primavera alla verbena
Değerlendirme yok
Salsa alla reggiana
15 Min
Olio allo za'atar
1h 10 min.
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1 Std. 15 Min
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Salsa crescione e sgombro affumicato
10 λεπτ.
Crêpes agli asparagi e salmone
2 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana alla curcuma con gamberi al curry
2h 10 min.
Pisarei e faśö
35min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 Std. 40 Min
Creme brûlée (senza lattosio)
25min