Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Relleno
- 75 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de limón
- 3 huevos
- 200 g de almendra molida
- 20 g de harina de repostería
Montaje y terminación
- 1 lámina de masa de hojaldre
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 1 cucharada de azúcar glas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidades
- Kalori
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 13.6 g
- Yağ
- 18.7 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Polvorones
25 Std. 30 Min
Tarta San Marcos
4 Std.
Bollos de nata con crema de avellana
4 godz. 50 min
Minirroscón de Reyes
3sa
Pastel vasco (Gateau basque)
3h 10min
Petisús (éclairs)
1h 50min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Pastel ruso con praliné de avellanas
3h 20 min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 godz. 10 min
Rosquillas
30 min
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50 menit
Quesada pasiega
45 Min