![Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E394A918-39D5-4322-B197-25C3A2D4AB3F/Derivates/8E29E4B6-C48F-4A86-AE60-C2617C927295.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de lait
- 50 g de lait de coco
- 25 g de sucre en poudre
- 20 g de perles du Japon
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1100 kJ / 261 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 39.5 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Semoule au coulis de mangue
1h 50min
Perles du Japon coco-banane
30min
Perles du Japon à la grenade
30min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1 godz. 30 min
Semoule au lait d'amande
2h 15min
Perles du Japon, coco et framboises
25 Min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2 godz.
Mhalabieh (entremets libanais) et cigarettes russes
2h 35min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35 Min
Riz au lait à la cannelle et à la fleur d'oranger
45 Min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min