Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Zucker
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 TL Honig
- 300 g Milch
-
½
Würfel frische Hefe (20 g), zerbröckelt
veya 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 1 Briefchen Safranpulver (125 mg)
- 500 g Weissmehl
- ½ TL Salz
- 1 Ei, verquirlt, zum Bestreichen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 1399 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 8 g
Alternatif tarifler
Nuss-Stängeli
1 godz. 50 min
Tessinerli
1 godz. 50 min
Ruchbrot im Brattopf
2sa 25 dk
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 Min
Luzerner Lebkuchen
55 Min
Meitschibei
1h 30min
1.- August-Weggen
1h 10min
Weggli
2hod. 5min
Zwiebelwähe
1 Std. 15 Min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10 min
Berner Zopf
1h 45min