Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Mehl
- 50 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 45 g Bratbutter
- 1000 g Wasser
- 2 Rindsbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 842 kJ / 201 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Rüeblisuppe mit Minze
35 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 50 Min
Knöpfli
50 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10 min
Knöpfli
50 min
Älpler Magronen
45 Min
Riz Casimir
45 Min
Zwiebel-Käsewähe
1h 15 min
Getränkter Zitronencake
1 Std. 30 Min
Süssmostcreme
4 Std. 15 Min
Berner Zopf
1h 45 min