Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Wasser
- 50 g Weißwein, trocken
- 150 g Milch
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 30 g Mehl
- ½ TL Pfeffer
- 60 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 20 g Haselnussöl
-
250
g Pfifferlinge
veya 250 g Pfifferlinge, TK, aufgetaut, abgetropft - 100 g Sahne
- 4 TL Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 926 kJ / 221 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Cremesuppe
30 Min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30 Min
Grüne Spargelsuppe
45 Min
Brokkolicremesuppe
35 Min
Tomatencremesuppe
40min
Spargelcremesuppe
45 Min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 Min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35 Min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 Std.
Brunnenkresse-Süppchen
30 Min
Blumenkohlcremesuppe mit glasierten Blumenkohlröschen
45 Min
Petersilien-Rahm-Suppe
35 Min