Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di latte
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 20 g di zucchero
- 1 uovo
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno
- 80 g di provola affumicata pezzi
- 80 g di prosciutto cotto a pezzi
- 80 g di scamorza affumicata pezzi
- 80 g di pomodori secchi pezzi
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 650.5 kJ / 155.5 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 5.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 270 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Treccia di pan brioche ripiena
2ωρ. 20 λεπτ.
Panini alberelli segnaposto
3 Std.
Pastiera salata
2 godz.
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4u.
Parigina TM6
5 Std. 30 Min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30 min.
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Treccia al latte
2h 30min
Panini napoletani
5ωρ. 20 λεπτ.
Ciambella salata speck e scamorza
50 min
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Gattò di patate (TM6)
1 godz. 30 min