Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di latte
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 20 g di zucchero
- 1 uovo
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno
- 80 g di provola affumicata pezzi
- 80 g di prosciutto cotto a pezzi
- 80 g di scamorza affumicata pezzi
- 80 g di pomodori secchi pezzi
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 650.5 kJ / 155.5 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 5.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 270 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Parigina TM6
5sa 30 dk
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Baguette pancetta e provolone
5sa 30 dk
Pizza chiena
5óra
Ghirlanda dolce di Natale
4 Std. 30 Min
Pane all'acqua
4小时
Brioche ai peperoni
2h 45min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Panini napoletani
5sa 20 dk
Pastiera napoletana
8 Std.
Treccia al latte
2 Std. 30 Min