Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di latte
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 20 g di zucchero
- 1 uovo
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno
- 80 g di provola affumicata pezzi
- 80 g di prosciutto cotto a pezzi
- 80 g di scamorza affumicata pezzi
- 80 g di pomodori secchi pezzi
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 650.5 kJ / 155.5 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 5.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 270 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gattò di patate (TM6)
1hod. 30min
Pastiera salata
2hod.
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Parigina TM6
5 Std. 30 Min
Rustici alla scarola
10 Std.
Panettone gastronomico farcito
7 Std. 30 Min
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 godz. 20 min
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4h
Panini napoletani
5h 20 min
Focaccia barese TM6
4h