Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 350 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 120 g de mantequilla (a temperatura ambiente en trozos)
- 60 g de agua de azahar
Relleno
- 230 g de azúcar
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 20 g de agua de azahar
- 1 clara de huevo
Montaje de los cuernos de gacela
- 1 claras de huevo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 568 kJ / 136 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1 godz.
Mantequilla de aceite
1h 5min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2h 30min
Berenjenas con salsa de miso
1 godz.
Salsa bruja
5min
Carbayones
1 Std. 25 Min
Pizza turca (Lahmacun)
1h 20min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3 Std.
Crêpes soufflés
1 godz.
Dorayakis con anko
1 godz.
Plato de los montes de Málaga (Andalucía)
50 min
Bollos de manteca (Andalucía)
1 godz. 10 min