Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa lêveda
- 70 g leite à temperatura ambiente
- 15 g açúcar
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 60 g farinha
Bolo
- 100 g passas de uva
- 50 g rum
- 240 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 65 g açúcar
- 1 ovo
- 80 g leite
- ½ c. chá de sal
- 100 g manteiga bem fria cortada em pedaços pequenos, mais q.b. p/ untar
- 50 g amêndoa c/ pele partida grosseiramente, mais q.b. inteira p/ a forma
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1581.7 kJ / 378 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 51.6 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 165.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pudim de manga
5 Min
Tarte de Natal
35min
Eggnog
25min
Bolas de cebola e bacon recheadas
1h 30min
Delícia de abacaxi
15 min
Bolo gelado
1h 30min
Bolo de abóbora assada e especiarias
1 Std. 40 Min
Bolo de limão e amêndoa
50min
Tempestade de café
10min
Bolo de tâmaras com natas
1h
Bolinhos de coco
20min
Bolo de coco sem farinha
35min