Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base
- 130 g requeijão
- 50 g leite
- 1 ovo
- 100 g açúcar
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 250 g farinha tipo 55 c/ fermento, mais q.b. p/ polvilhar
Cobertura
- 50 g açúcar
-
½
vagem de baunilha, só as sementes
veya 1 c. chá de essência de baunilha - 100 g manteiga
- 200 g amêndoa laminada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2053.1 kJ / 490.7 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 47.4 g
- Yağ
- 29.4 g
- Doymuş Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 444.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fofos com creme de laranja
1h
Tabuleiros de massa folhada com ovos-moles e framboesa
1 godz. 30 min
Tarte de amêndoa
50min
Folar de amêndoa
35p
Tarte vulcão
1óra 15p
Taça dos reis
8h
Tarte de requeijão e amêndoa
50min
Tarte de noz
40 min
Tarte fresca de maçã
6h
Torta algarvia
50min
Bolo de amêndoa e chocolate
50min
Pão-de-ló de Vizela
1 godz. 40 min