Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cobertura
- 130 g açúcar
- 100 g avelã torrada
- 200 g chocolate p/ culinária 44% cacau partido em pedaços
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 100 g leite
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 150 g avelã c/ pele
- 12 ovos
- 200 g açúcar
- 20 g cacau em pó
- 30 g farinha tipo 55
- 1 ½ c. chá de fermento p/ bolos
Praliné
- Manteiga q.b. p/ untar
- 125 g açúcar
- 50 g água
- 100 g mistura de frutos secos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 578 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolo com cobertura de chocolate
1 godz. 15 min
Bolo xadrez
1h 40 min
Bolo de creme de chocolate e pistácio
24h
Soufflé de avelã com molho de chocolate
Değerlendirme yok
Pão de frutos secos e maçã
13h 55min
Gelado bicolor com praliné
8j 20 menit
Bolo Alasca
8 godz.
Torta de cacau
45 Min
Bolo de chocolate e amêndoa
30 min
Bolo de chocolate
1h 40 min
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1 Std.
Bolo de chocolate e framboesa
4h 20min