Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La ganache au chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 140 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 biscuits speculoos
La crème à la noix de coco
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 10 biscuits speculoos
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de lait
- 50 g de noix de coco râpée
- 50 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1373.5 kJ / 328.6 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 20.9 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse vanille-pomme
7h
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 godz. 20 min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30 min
Mousse au caramel salé
4 Std. 30 Min
Verrine à la pomme
30 min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Minicannelés aux speculoos
1sa 20 dk
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min
Moelleux au mascarpone et caramel
35 min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 Std. 50 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min