Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La ganache au chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 140 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 biscuits speculoos
La crème à la noix de coco
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 10 biscuits speculoos
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de lait
- 50 g de noix de coco râpée
- 50 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1373.5 kJ / 328.6 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 20.9 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min
Tiramisu à la banane
12h 15min
Soufflés façon tiramisu
25 min
Petit soufflé aux amandes, cœur chocolat
30 min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Verrine à la pomme
30 min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Tiramisu poire-speculoos
12h 30 min