![Verrines coco, chocolat et speculoos Verrines coco, chocolat et speculoos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0DCCF5D1-ED98-4839-B0EC-338033B09808/Derivates/9574911a-4ca7-4846-9fb2-92f651443e96.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La ganache au chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 140 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 biscuits speculoos
La crème à la noix de coco
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 10 biscuits speculoos
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de lait
- 50 g de noix de coco râpée
- 50 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1373.5 kJ / 328.6 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 20.9 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Verrine à la pomme
30min
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Tiramisu choco-pistache en verrines
3 Std. 30 Min
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55 Min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Mousse vanille-pomme
7 godz.
Moelleux au mascarpone et caramel
35min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min