Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 160 g d'eau
- 30 g de saindoux
-
15
g de levure boulangère fraîche
veya 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
1
c. à café de sucre en poudre
veya 1 c. à café de poudre de malt - 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café de sel
- 10 - 20 g d'huile d'olive extra vierge
La garniture et la finition
- 200 g de fromage crescenza, coupé en morceaux (voir "Variante(s)")
-
200
g de gorgonzola, coupé en morceaux
veya 200 g de fromage taleggio, coupé en morceaux -
1 - 2
c. à soupe d'anchoïade
veya 2 - 4 filets d'anchois à l'huile - 150 g d'olives taggiasca, dénoyautées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 3067 kJ / 733 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panzerotti à la romaine
1h 5min
Pain marocain
2h 45min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2h
Focaccia au brocoli-rave
2h 10min
Tartelette mozzarella-fleur de jambon d'Aoste
50 min
Focaccia à la crème de fromage
Değerlendirme yok
Mini-hamburgers italiens
40min
Pizza burger
1h 50min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2h
Fougasse briochée, oignon et fromage
45 min
Bagels pizza
2h 50 min