Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 160 g d'eau
- 30 g de saindoux
-
15
g de levure boulangère fraîche
veya 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
1
c. à café de sucre en poudre
veya 1 c. à café de poudre de malt - 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café de sel
- 10 - 20 g d'huile d'olive extra vierge
La garniture et la finition
- 200 g de fromage crescenza, coupé en morceaux (voir "Variante(s)")
-
200
g de gorgonzola, coupé en morceaux
veya 200 g de fromage taleggio, coupé en morceaux -
1 - 2
c. à soupe d'anchoïade
veya 2 - 4 filets d'anchois à l'huile - 150 g d'olives taggiasca, dénoyautées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 3067 kJ / 733 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arancinis
3 Std.
Brioches fourrées au praliné
2 Std. 45 Min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 godz. 55 min
Focaccia apulienne
2h 40min
Panzerotti à la romaine
1h 5 min
Focaccia croquante
3 Std.
Calzone
2h 50min
Focaccia sucrée à la noisette
2 godz. 20 min
Petits chaussons fourrés
1 Std. 25 Min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2 Std.
Panzerotti aux poivrons
1h 45min
Focaccia à l'oignon
3h 15min