Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 2 Eier (siehe Tipp)
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 50 g Crème fraîche
- ¼ TL Zitronenschale, fein abgerieben
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 200 g Nordseekrabben
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 4 Scheiben Brot (z.B. Schwarzbrot)
- ½ - 1 Apfel, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1211 kJ / 289 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Matjes mit Radieschensalat
50 min
Graved Lachs
48 Std.
Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen
20 λεπτ.
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 min
Matjesstulle mit Kressedip
2hod. 40min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20 λεπτ.
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Gefüllte Roastbeef-Röllchen
30 λεπτ.
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5min
Heringsstipp mit Drillingen
1hod.
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10 min.