Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 1 EL Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 130 g Wasser
- ¼ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 80 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 200 g Zucchini, in Stücken
- 200 g Hähnchenbrustfilet, in Würfeln (3 cm), angefroren
- 1 TL Salz
- 1 TL Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 3 TL Sojasauce
- 1 TL Zucker
- 2 TL Sesamöl
- 500 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 212 kJ / 51 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Jiaozi
1h 30min
Kreppel
1 Std.
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1h 30min
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1 Std.
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1h 10min
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1 Std. 40 Min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10 min
Tschebureki
1h 20min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Gefüllte Blinis
55 Min