Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 270 g água, mais q.b. p/ pincelar
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 230 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g farinha de centeio
- 1 ½ c. chá de sal
- Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55min
Pãezinhos de minuto
15min
Pão saloio
1h 25min
Carcaças
1ωρ. 50 λεπτ.
Pães de centeio
2h 10min
Pão norueguês
55min
Pão de forma integral
2h
Pão de centeio e noz
1h 25min
Artisan bread
1h 30min
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pãezinhos integrais com noz e muesli
40 Min
Pãezinhos de cereais
2h