Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 3 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 300 g de tomates fraîches, concassées
- 2 - 3 feuilles de basilic frais, lavées et essuyées
- 1 ½ c. à café de sel, et 1 pincée pour la finition
- farine à pain, type Manitoba pour fariner
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2761 kJ / 660 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 106 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâte à pizza (à personnaliser)
1h 10min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Pizza XXL
3h
Pizzas marinara
3h
Pizza aux poivrons
1 godz. 55 min
Pizza quatre saisons
1 Std. 35 Min
Pizza romaine
1 godz. 40 min
Pizza maraîchère au brebis
2h 5 min
Pizza aux sardines
3h
Pizza quatre fromages
1 godz. 40 min
Pizza au saumon
1h 15 min
Sauce napolitaine
1h