Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di olio di semi di arachidi
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, ben sgocciolato
- 3 acciughe fresche
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 3 tuorli a temperatura ambiente
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 8078 kJ / 1931 kcal
- Protein
- 60.2 g
- Karbonhidrat
- 0.6 g
- Yağ
- 187.5 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello tonnato
24 Std. 45 Min
Polenta
1h
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Vitello tonnato
25h 30min
Vitello tonnato
2 Std. 45 Min
Crespelle alla valdostana
2 godz.
Vitello tonnato (per 2 persone)
5h 35 min
Brasato di manzo al vino rosso
12hod. 30min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Sformatini ai porri
55min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Salsa verde "Bagnet"
15min