Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di pangrattato
- 4 uova
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 500 g di brodo di pollo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1866 kJ / 446 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 20.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Cappelletti reggiani
2 Std.
Polenta
1 Std.
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Fiordilatte bolognese
9 godz. 30 min
Sugoli di uva
1 Std.
Ciambella romagnola
1 Std.
Zuppa imperiale
1 Std.
Strozzapreti pasticciati
1 Std. 40 Min
Tigelle
3 godz. 50 min