Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base
- 40 g di burro a pezzi + q.b.
- 90 g di farina tipo 00
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 150 g di zucchero
- 3 uova
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Ganache al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 42.1 g
- Yağ
- 25.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartufi al cioccolato e crema al Whisky
1 Std. 10 Min
Torta appassionata alle amarene
1 godz. 30 min
Glassa al cioccolato
20min
Torta Nua
2 Std.
Crostata al tiramisù
3 Std. 15 Min
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7h
Tartufini al tiramisù
3 Std. 15 Min
Torta alle 3 mousse
5 Std. 30 Min
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1 Std.
Sbriciolata con crema di pistacchi
1 godz. 30 min
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55 Min
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 min