Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base
- 40 g di burro a pezzi + q.b.
- 90 g di farina tipo 00
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 150 g di zucchero
- 3 uova
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Ganache al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 42.1 g
- Yağ
- 25.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7h
Glassa al cioccolato
20min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3 godz. 15 min
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1h
Torta Nua
2h
Pasta biscotto
1h
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 min
Torta tenerina al cioccolato
45 min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5 godz. 30 min
Torta tenerina
1h 10 min