Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 EL frischer Salbei, Blättchen abgezupft
- 100 g Semmelbrösel
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 220 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 800 g Wasser
- 100 g Weizenmehl, griffig
- 40 g Hartweizengrieß, fein
- 70 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei (Größe M)
- 250 g Bröseltopfen
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2095 kJ / 501 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nockerl / Spätzle
20min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 godz. 25 min
Süße Polentaschnitten mit Apfelmus
50 Min
Mohnnudeln
1 Std. 30 Min
Gebratene Polenta mit Letscho
55min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Semmelknödel
50 Min
Käsespätzle
45 Min
Tiroler Knödel mit Linsen
50 Min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min
Germknödel
1 Std.
Polentasticks
1 Std. 20 Min