Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 200 g de petits pois surgelés
- 1150 g d'eau
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2668.2 kJ / 638.3 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 121 g
- Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 7.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto au potiron
35 min
Risotto de potiron au lait de coco
40 min
Penne à la crème de chou-fleur
1h
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 min
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20 min
Patoto petits pois jambon
30 min
Paëlla de légumes croquants (nouvelle recette)
35 min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 min
Riz express aux légumes
25 min
Risotto végétarien
35 min