Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di pepe
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di gamberi di media grandezza, sgusciati, lessati
- 70 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 90 g di ketchup
- 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 40 g di Cognac
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 2.1 g
- Yağ
- 23.3 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Vitello tonnato
25h 30 min
Capesante gratinate
30min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 Std.
Flan di funghi porcini
1 godz.
Capesante al profumo di arancia
1 godz. 10 min
Cappon magro
4 Std. 30 Min
Marinatura per pesce alla griglia
15 min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Salsa tonnata
20min