Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g di pistacchi salati sgusciati
- 15 g di mandorle pelate
- 4 bacche di ginepro
- 100 g di coppa a fette
- 8 fette di lonza di maiale
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3318 kJ / 793 kcal
- Protein
- 66.7 g
- Karbonhidrat
- 2.1 g
- Yağ
- 57.6 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25min
Fettine di lonza in crema di prugne
1 Std. 20 Min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1h 35 min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35 Min
Involtini alla frutta secca
40 Min
Polpette di pollo con pancetta croccante
45 Min
Costine di maiale in agrodolce
50 Min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1 Std. 10 Min
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1h 5min
Spada alle erbe con olive
40 Min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35 Min