Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Steamed Rice
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
-
350
g short grain rice
veya sushi rice
Chicken Katsu Curry
- 15 g oil, plus extra for baking
- 5 garlic cloves
- 120 g onions, cut in large pieces (2 cm)
- 200 g carrots, sliced (1 cm)
- 1 ½ Tbsp curry powder
- 145 g plain flour
- 500 g liquid chicken stock (see tip)
- 20 g brown sugar
- 15 g Japanese soy sauce
- ½ tsp garam masala
- 1 dried bay leaf
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 2 medium eggs, beaten
- 160 g panko breadcrumbs
- 4 chicken breasts, skinless (approx. 180 g each)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4067.5 kJ / 972.2 kcal
- Protein
- 59.5 g
- Karbonhidrat
- 145.4 g
- Yağ
- 14.7 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1192.3 mg
Alternatif tarifler
Sticky Chilli Beef
55 min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 godz. 20 min
Chicken Enchiladas
1h
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Butter Chicken
50 min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1h
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Curry Noodles with Pork
45 min