Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta de almendras para rellenar
- 250 g de almendras peladas
- 80 g de azúcar
- ½ cdita de canela en polvo
- 1 pizca de sal
- 30 g de mantequilla sin sal, suavizada
- 1 cda de esencia de azahar
Briouats
- 250 g de pasta filo, cortada en tiras (36 cm x 6 cm)
- 50 g de mantequilla sin sal,derretida
- 1 yema de huevo, ligeramente batida
- aceite vegetal, para freír
Jarabe de miel
- 300 g de miel
- ½ cda de esencia de azahar
- 2 cda ajonjolí tostado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Helado de praliné
5h 30min
Kouign-amann
4h 10min
Tarta de cebolla flambé
Değerlendirme yok
Ma'amoul con relleno de dátiles, pistaches y nueces
2h
Khachapuri
1 godz. 30 min
Tiramisú de limón
6u. 25min
Besos de dama
1h
Delicia de chocolate
25 min
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
15 Min
Pastelitos de dátiles (Maamouls) - Israel
1 godz. 30 min
Pastela moruna
5h 30min
Pestiños andaluces
1h