Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ganache de flor de hibisco
- 10 g de flores de hibisco secas
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de chocolate blanco para postres en trozos
Macarons de flor de hibisco
- 15 g de flores de hibisco secas
- 80 g de azúcar
- 70 g de almendra molida
- 70 g de azúcar glas
- 2 claras de huevo (aprox. 70 g) a temperatura ambiente
- 4 gotas de vinagre
- 1 pellizco de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 7.6 g
- Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Helado de regaliz
4h 15min
Cake con corazón
4h
Kouign-amann
4 Std. 10 Min
Macarons de helado de coco
2 Std. 20 Min
Parfait de Chai latte
15h 5min
Latte de rosas y jamaica TM6
10 Min
Shortbread
50min
Cake de chocolate con jengibre confitado y cremoso de anís (Sergio y Javier Torres)
8h
Rollos de canela con nueces pacanas
15 godz.
Macarons de fresa
2 Std. 30 Min
Mousse de chocolate al aceite de oliva y carpaccio de piña
4h 15min
Pan de Pascua Cozonac (Kozunak)
5h