Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mandelboden
- 20 g Butter, weich, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mandeln, geröstet, ungesalzen (siehe Tipp)
- 60 g brauner Zucker
- 1 Prise Salz
Feigenmarmelade
- 100 g Feigen, getrocknet
- 100 g Wasser
- 80 g Zucker
- 10 g Zitronensaft
Ricotta-Füllung und Fertigstellung
- 170 g Zucker
- 2 Streifen Zitronenschale (à 1 x 4 cm)
- 3 Eier, getrennt
- 170 g Butter, weich, in Stücken
- 250 g Ricotta
- 1 Prise Salz
- 80 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 2 EL Zimt, gemahlen, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1784 kJ / 426 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Mohn-Birnen-Kuchen
3h
Zitronen-Frischkäse-Tarte
5 Std. 45 Min
Orangen-Granatapfel-Tarte
2h 20min
Mango-Kokos-Tarte
1h 10min
Zitronen-Apfel-Tarte
1 Std. 15 Min
Honigkuchen mit Blutorange
2h
Blutorangen-Rosmarin-Kuchen
2h 10min
Marillen-Clafoutis mit Marzipan
1 Std.
Bakewell Tarte
2h
Orangen-Mandel-Kuchen (glutenfrei)
1 Std. 5 Min
Beeren-Ricotta-Käsekuchen
3h 25min
Birnenkuchen alla Toscana
3 Std. 20 Min