Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mandelboden
- 20 g Butter, weich, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mandeln, geröstet, ungesalzen (siehe Tipp)
- 60 g brauner Zucker
- 1 Prise Salz
Feigenmarmelade
- 100 g Feigen, getrocknet
- 100 g Wasser
- 80 g Zucker
- 10 g Zitronensaft
Ricotta-Füllung und Fertigstellung
- 170 g Zucker
- 2 Streifen Zitronenschale (à 1 x 4 cm)
- 3 Eier, getrennt
- 170 g Butter, weich, in Stücken
- 250 g Ricotta
- 1 Prise Salz
- 80 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 2 EL Zimt, gemahlen, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1784 kJ / 426 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Mandarinentarte mit Nusscrumble
9h
Orangen-Mandel-Kuchen (glutenfrei)
1h 5 phút
Aprikosengugelhupf
2 Std.
Blaubeer-Käsekuchen
5h
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Beeren-Ricotta-Käsekuchen
3h 25min
Heidelbeer-Mandeltarte mit geeister Holunderblütencreme
5h
Aprikosen-Schmand-Tarte
1h 10min
Birnenkuchen alla Toscana
3h 20 min
Blutorangen-Rosmarin-Kuchen
2h 10 phút
Zitronen-Frischkäse-Tarte
5h 45min
Orangen-Mandel-Kuchen
2 Std.