Käsekuchen mit Ricotta und Feige

Käsekuchen mit Ricotta und Feige

4.4 74 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 5sa 40 dk
12 Stücke

Malzemeler

Mandelboden
  • Butter weich, und etwas mehr zum Einfetten
    20 g
  • Mandeln, geröstet, ungesalzen (siehe Tipp)
    200 g
  • brauner Zucker
    60 g
  • Salz
    1 Prise
Feigenmarmelade
  • Feigen, getrocknet
    100 g
  • Wasser
    100 g
  • Zucker
    80 g
  • Zitronensaft
    10 g
Ricotta-Füllung und Fertigstellung
  • Zucker
    170 g
  • Zitronenschale (à 1 x 4 cm)
    2 Streifen
  • Eier getrennt
    3
  • Butter weich, in Stücken
    170 g
  • Ricotta
    250 g
  • Salz
    1 Prise
  • Mehl
    80 g
  • Backpulver
    1 TL
  • Zimt, gemahlen zum Bestreuen
    2 EL

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Stück

Protein 9 g
Kalori 1784 kJ / 426 kcal
Yağ 27 g
Lif 3 g
Karbonhidrat 37 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...