Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mandelboden
- 20 g Butter, weich, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mandeln, geröstet, ungesalzen (siehe Tipp)
- 60 g brauner Zucker
- 1 Prise Salz
Feigenmarmelade
- 100 g Feigen, getrocknet
- 100 g Wasser
- 80 g Zucker
- 10 g Zitronensaft
Ricotta-Füllung und Fertigstellung
- 170 g Zucker
- 2 Streifen Zitronenschale (à 1 x 4 cm)
- 3 Eier, getrennt
- 170 g Butter, weich, in Stücken
- 250 g Ricotta
- 1 Prise Salz
- 80 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 2 EL Zimt, gemahlen, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1784 kJ / 426 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Brombrick
4 Std.
Mandelkuchen
1h 30min
Mandarinentarte mit Nusscrumble
9h
Zypriotischer Halloumi-Gugelhupf
1h 20 min
Blutorangen-Rosmarin-Kuchen
2h 10min
Nusstarte mit Aprikosen
1h
Bakewell Tarte
2h
Birnenkuchen alla Toscana
3u. 20min
Marokkanischer Gugelhupf
1 Std. 35 Min
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2h
Orangen-Mandel-Kuchen
2h
Orangen-Mandel-Kuchen (glutenfrei)
1sa 5 dk