
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 30 g Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
- 1 ½ - 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen nach Geschmack
- 1 EL Zimt, gemahlen etwas mehr zum Bestreuen
- 1 ½ - 2 TL Koriander, gemahlen nach Geschmack
- 2 TL Fenchelsamen, ganz
- 1 Prise Safranpulver
- 600 g Entenbrust, ohne Haut in Stücken (3 cm)
- 50 g Pinienkerne, geröstet etwas mehr zum Dekorieren
- 2 Bio-Zitronen Schale und Saft
- 80 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe
veya 1 Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l) - 80 g getrocknete Marillen, entsteint geviertelt
- 4 Blätter Filoteig (ca. 48 cm x 25 cm)
- 1 TL Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 477 kcal / 1997 kJ
- Protein
- 37 g
- Yağ
- 18 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Lif
- 8 g