Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 330 g su
-
10
g taze maya, ufalanmış
veya 1 tk instant kuru hamur mayası - sıvı yağ, yağlamak için
- 500 g un, serpmek için ekstra un
- 1 ½ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 253.1 kJ / 60.4 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 12.2 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.6 g
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30 min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Zeytinyağlı Ekmek
2 Std. 10 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20 min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Köy Ekmeği
Değerlendirme yok
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 Std. 10 Min
Sütlü Ekmek
2h 35min
Pratik Buğday Ekmeği
40 min
Pita Ekmeği
2h