![Cheese sambousek Cheese sambousek](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0E11EEE1-48EC-4F6F-A744-C354E96B206D/Derivates/d713e472-1bf2-4c08-94b7-a3b391558214.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 300 g flour
- 50 g butter, cut in pieces
- 50 g oil
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
Filling
-
110
g akkawi cheese, cut into pieces (3 cm)
veya 110 g mozzarella, cut into pieces (3 cm) - 110 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 eggs
- 8 sprigs fresh parsley, leaves only
- ½ tsp ground white pepper
- 1 pinch ground nutmeg (isteğe bağlı)
Assembly and frying
- flour, for dusting
- sunflower oil, for deep frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 640 kJ / 153 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 12.9 g
Alternatif tarifler
Toum
15min
Kashta cream
10 Min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 Std.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Garlic dip (toum)
15min
Za'atar flat bread (mankouche)
1sa 35 dk
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1sa 35 dk
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1sa 30 dk