Cihazlar ve Aksesuarlar
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 40 dk
8 stuks
Malzemeler
Deeg
-
water300 g
-
verse gist15 g
-
bloem500 g
-
fijn zout15 g
-
gedroogde gemalen kurkuma2 tl
-
koriander30 g
-
verse muntblaadjes30 g
-
verse bladpeterselie30 g
Gekruid vlees voor de vulling
-
ui gehalveerd100 g
-
gele paprika in stukken50 g
-
paprika, rode in stukken50 g
-
koriander30 g
-
verse muntblaadjes30 g
-
verse bladpeterselie30 g
-
rundergehakt300 g
-
fijn zout naar smaak2 snuifjes
-
paprika naar smaak2 snuifjes
-
gedroogde gemalen kurkuma2 tl
-
gemalen komijn1 snuifje
Assemblage
-
olijfolie om te frituren, plus extra om de handen in te vetten
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 stuk
Protein
17 g
Kalori
2134 kJ /
510 kcal
Yağ
27 g
Karbonhidrat
51 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Lekkers uit Marokko
10 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1sa 30 dk
Cashew schenkroom
Değerlendirme yok
Mochi's met sesamvulling
50 dk
Pastilla met kip
1sa 10 dk
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24sa 30 dk
Linzensoep met spinazie
50 dk
Avocadosap met dadels
5 dk
Appelpunch
30 dk
Volkoren hamburgerbroodjes
2sa 50 dk
Kleverige toffeepuddings
Değerlendirme yok
Batbout met kaas
30 dk
Harira
7sa