Cihazlar ve Aksesuarlar
Lammragout
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
6 Portionen
Malzemeler
-
Knoblauchzehen6
-
natives Olivenöl extra100 g
-
Lammragout, entsehnt, ohne Knochen in Stücken (3 cm x 3 cm), zum Schmoren900 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Paprika½ EL
-
Essig2 EL
-
frischer Thymian1 Stängel
-
Oregano, frisch½ TL
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Weisswein50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 Portion
Protein
14.84 g
Kalori
1418 kJ /
339 kcal
Yağ
30.57 g
Lif
0.1 g
Karbonhidrat
1.17 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Mediterrane Küche
67 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lammkrone mit Ratatouille, Bohnen und Kartoffelgratin
Değerlendirme yok
Kaninchen in Tomatensauce
50 dk
Poulet auf roten Peperoni
1sa 5 dk
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45 dk
Kabeljau-Lasagne mit Zucchetti
1sa
Kartoffel-Gulaschsuppe
1sa
Kaffee-Granita
8sa 10 dk
Himbeer-Orangen-Glacé
5sa 10 dk
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40 dk
Shrimps-Lachs-Spiesse mit Spinat-Kartoffeln
1sa 15 dk
Orangenrolle
30 dk
Lammragout
1sa 45 dk